Aalto & Company Oy

Urakointi-, ja kunnossapitopalveluiden ammattilainen.

Putkiremontit

Putkiremontti on ajankohtainen asia, jos halutaan ennaltaehkäistä mahdollisesti tulevaa vahinkoa, vaihtaa lämmitysmuotoa, korjata jo sattunut vahinko tai jos edessä on jokin muu remontti, minkä yhteydessä talotekniikkaa on syytä päivittää.

Toteutamme putkiremontit avaimet käteen -periaatteella!

Meiltä saat yksilöllisesti suunnitellun putkiremontin juuri sinun kotiisi. Olemme toteuttaneet useita putkiremontteja avaimet käteen- toimituksella, ja asiakastyytyväisyytemme on erittäin hyvä. Toteutusmenetelmiä on monia, joten ota rohkeasti yhteyttä, ja keskustellaan aiheesta lisää. Putkiremontin onnistunut toteutus lähtee liikenteeseen aina huolellisesta suunnittelusta.

Toteutamme kaikki putkiremontit kotitalouksiin, taloyhtiöille sekä yritysten tarpeisiin.

Teemme myös kaikki muut LVI-saneeraustyöt!

Toteutamme myös kaikki muut saneeraustyöt niin pienissä-, kuin isoissakin kohteissa. Pesuhuone-, WC-, Kellari-, Keittiö-, ja muihin remontteihin vaadittavat putkityöt saat kauttamme, ammattitaitoisesti ja takuulla. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä, sekä yrityksiä. Oli ongelmasi LVI- alaan liittyen mikä tahansa, me palvelemme!

Huoltotyöt

Teemme myös pienemmät huoltotyöt asiakkaan tarpeen mukaan! Tarjoamme myös huoltosopimuksia kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöiden.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!